با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید
به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين
وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد
و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
فعال کردن هر یک از سرویس های بانکی مانند تلفنبانک و اس ام اس بانک و اینترنت بانک نیاز به مراجعه جداگانه و پر کردن فرم های مخصوص دارد. برای فعال کردن اینترنت بانک بر خلاف اس ام اس بانک باید حتما به همان شعبه ای که حساب دارید مراجعه کنید.
این روزها که بانک ها وام نمی دهند و سپرده گذاری هم فعلا جذابیت زیادی ندارد، دل مان را تنها می توانیم به همین خدمات ریز تقریبا به درد بخورشان خوش کنیم. برای استفاده از بعضی از این خدمات هم تازه باید کلی دردسر بکشیم. مثلا شما برای ثبت نام اینترنت بانک تان باید حتما به همان شعبه ای که در آن حساب دارید مراجعه کنید و فرم مخصوص پر کنید.
اگر همان لحظه خواستید تلفن بانک تان را هم فعال کنید باید یک فرم دیگر با رعایت تمام تشریفات پر کنید. البته خدمات هیجان انگیزی مانند برداشت وجه بدون استفاده از کارت هم در حال راه اندازی است. در ایمیل امروز نگاهی کرده ایم به این خدمات ریز به درد بخور و نحوه استفاده از آنها که توجه شما دوستان رو به خواندنش جلب می کنیم.
1. اس ام اس بانک مان را چطور عوض کنیم؟
اگر شما هم جزو کسانی هستید که برای اطلاع از گردش حساب تان به اس ام اس های بانک متکی هستید در شرایطی که شماره موبایل تان را عوض کردید یا به هر دلیل برای خط تان مشکلی به وجود آمد برای ثبت شماره جدید در بانک هیچ راهی جز مراجعه حضوری ندارید. هیچ کدام از بانک های کشور حاضر نیستند این کار را تلفنی انجام دهند. نکته مثبت این است که برای ثبت شماره جدید لازم نیست حتما به همان شعبه ای که حساب باز کرده اید، مراجعه کنید. همه شعبه های بانک مورد نظر آماده هستند شماره اس ام اس بانک تان را عوض کنند یا اگر تا به حال آن را فعال نکرده اید برای تان این کار را انجام دهند. اگر از قبل این سرویس را فعال کرده باشید فقط داشتن یک کارت شناسایی معتبر کافی است اما اگر تازه می خواهید آن را فعال کنید باید شناسنامه و کارت ملی همراه تان باشد و از هر کدام هم کپی تهیه کرده باشید. پس از پر کردن فرم مربوطه در شعبه بانک این سرویس همان لحظه برای تان فعال خواهد شد. 2. برداشت مستقیم برای پرداخت قبوض را چگونه فعال کنیم؟
یکی از خدمات دیگری که در حال حاضر در نظام بانکی ارائه می شود برداشت مستقیم برای پرداخت قبوض یا قسط ها از حساب مشتری با اجازه او است. برای فعال کردن این سرویس باید به شعبه ای که در آن حساب دارید بروید و فرم مخصوص این کار را پر کنید. از آن به بعد تا زمانی که این سرویس را غیر فعال نکنید سر موعد بانک از حساب شما برای پرداخت قبض ها و قسط هایی که شماره آن را در فرم نوشته اید از حساب تان پول برداشت می کند. شما در هر مرحله ای می توانید از این کار انصراف دهید یا اینکه شماره حساب مورد نظرتان را عوض کنید. 3. چطور پول تان را از یک موسسه بدون مجوز بگیرید
در سال های اخیر تعداد موسسه ها و صندوق های قرض الحسنه بدون مجوز به شدت افزایش یافت و خیلی ها به امید سود بیشتر و گرفتن وام، پول های شان را در این موسسه ها سپرده گذاری کردند حالا با روشن شدن ماجرا برای گرفتن پول شان با مشکل مواجه شده اند. در مورد صندوق هایی که ادغام شده اند تمام تعهدات بر عهده موسسه یا بانکی است که صندوق مورد نظر در آن ادغام شده اما در مورد صندوق هایی که هنوز ادغام نشده اند مسئولیت هنوز با بانک مرکزی است. اگر از پس دادن پول تان خودداری کردند به بانک مرکزی شکایت کنید. 4. چگونه بدون استفاده از کارت موجودی بگیریم یا پول برداشت کنیم؟
دریافت موجودی بدون استفاده از کارت، سرویسی است که در حال حاضر همه بانک ها ارائه می دهند. برای این کار می توانید کد#733* را وارد کنید و مرحله به مرحله پیش بروید یا کد دستوری خود بانک را وارد کنید. غیر از این از طریق اینترنت بانک هم به شرطی که شماره کارت تان و رمز دوم را بلد باشید می توانید موجودی بگیرید یا حتی وجه انتقال دهید. اما از این موضوع جذاب تر برداشت پول از دستگاه خودپرداز بدون همراه داشتن کارت است. این سرویس در حال حاضر توسط بانک ملی و مسکن راه اندازی شده و دارندگان کارت های عضو شتاب با پیدا کردن خودپرداز های بانک ملی می توانند این کار را انجام دهند اما این سرویس در بانک مسکن تنها برای دارندگان مسکن کارت فعال شده است.
برای این کار با مراجعه به دستگاه خودپرداز بانک مسکن و ملی با انتخاب سرویس "ایجاد برداشت بدون کارت" با وارد کردن مبلغ، رمز دوم ۵ تا ۱۲ رقمی و شماره موبایل یک شماره قبض برداشت بدون کارت (Ticket) ده رقمی ایجاد می شود با وارد کردن شماره Ticket دریافت شده و نیز رمز Ticket می توان مبلغ مورد نظر را در یک یا چند مرحله برداشت کرد. هر مشتری در روز تا ۳ مرتبه و تا سقف دو میلیون ریال می تواند قبض برداشت بدون کارت ایجاد کند. 5. با کارت گم شده چه کنیم؟
در شرایطی که کارت بانکی تان گم شد باید در سریع ترین زمان آن را به اطلاع بانک برسانید. در هر ساعت از شبانه روز، تلفن بانک بانک ها آماده هستند درخواست مفقودی را ثبت و کارت را از رده خارج کنند. اصلا این کار را به فردا و باز شدن بانک ها موکول نکنید. برای دریافت کارت جدید هم باید به همان شعبه ای که حساب دارید مراجعه کنید. اگر از قبل و از طریق تلفن بانک درخواست مفقودی کرده باشید دیگر نیازی به پر کردن فرم نیست اما اگر این کار نکرده باشید باید فرم های مربوطه را در بانک پر کنید. معمولا ۴۸ ساعت طول می کشد تا کارت جدید تان آماده شود. اما در برخی بانک ها همان لحظه به شما کارت جدید می دهند و برخی بانک ها هم این کار را یک هفته طول می دهند. 6. رمز اشتباه، کارت را می سوزاند
با وارد کردن سه بار پشت سر هم رمز به صورت غلط کارت بانکی شما می سوزد. این یعنی شما باید به فکر گرفتن یک کارت جدید باشید. البته قبل از درخواست باید به شعبه ای که کارت را ضبط کرده بروید و کارت از رده خارج شده را به یکی از شعبه های بانکی که آن را صادر کرده ببرید. 7. برای یک بار واریز حساب جدید باز نکنید
اگر هنگام دریافت خسارت از یک شرکت بیمه یا موارد مشابه، ارگان مربوطه بخواهد در یک بانک مشخص حساب معرفی کنید. می توانید به جای حساب باز کردن از بانک خودتان بخواهید این مشکل را برای تان حل کند. با توافق هایی که بانک ها با هم دارند فقط با یک تاخیر یک روزه پول به آن بانک و از آنجا به حساب شما واریز می شود. 8. چطور رمز دوم بگیریم؟
رمز دوم کلید دسترسی به تمام خدمات الکترونیک در بانک ها است. برای گرفتن رمز دوم کارت تان دو راه دارید. راه آسان این است که پای یک دستگاه خودپرداز بروید و گزینه دریافت یا تغییر رمز دوم را انتخاب کنید. پس از این کار و انتخاب رمز مورد نظر یک رسید به شما داده می شود که حاوی رمز دوم است. اگر می خواهید رمز دوم بگیرید و تا به حال این کار را نکرده اید دستگاه فقط از شما رمز چند رقمی کارت تان را می خواهد اما اگر از قبل رمز دوم را گرفته باشید و حالا بخواهید آن را تغییر دهید حتما باید رمز دوم قبلی را یادتان باشد. راه دوم این است که به شعبه بروید و از آنها بخواهید برای تان رمز دوم صادر کنند. در این شرایط اگر رمز قبلی هم یادتان نباشد به شرط به همراه داشتن مدرک شناسایی معتبر این کار انجام پذیر است. 9. خودپردازها هشدار "شناسه اشتباه است" نمی دهند
درصد بسیار بالایی از مردم به جای استفاده از تلفن بانک و اینترنت بانک ترجیح می دهند قبض های شان را از طریق دستگاه های خودپرداز پرداخت کنند. نقطه ضعف این روش نسبت به دو روش ذکر شده این است که هنگام پرداخت قبوض باید توجه کنید که شناسه قبص حتما درست باشد چون دستگاه به شما اخطار "شناسه اشتباه" را نمی دهد. به این ترتیب ممکن است شما قبض شخص دیگری را پرداخت کنید. تازه با خیال راحت هم به منزل برگردید و در نوبت بعد با اعلام بدهی قبلی وقتی برای پیگیری ماجرا به اداره مربوطه می روید، متوجه عمق فاجعه شوید. 10. چطور برای فعال کردن اینترنت بانک ثبت نام کنید
فعال کردن هر یک از سرویس های بانکی مانند تلفن بانک و اس ام اس بانک و اینترنت بانک نیاز به مراجعه جداگانه و پر کردن فرم های مخصوص دارد. برای فعال کردن اینترنت بانک بر خلاف اس ام اس بانک باید حتما به همان شعبه ای که حساب دارید مراجعه کنید. فرم مربوطه را پر کنید و کپی شناسنامه و کارت ملی هم نیاز است. این فرم ها هر چند به صورت مجازی هم در سایت بانک وجود داد اما وقتی پر کردید برای تحویل و امضای آن باید دوباره به شعبه بروید، انگار بلیت کنسرت رزرو کرده باشید.